Big Streamers

Big Streamers

Big Streamers is opgericht na jaren van vliegvissen op snoek, zoekend naar de juiste bindmaterialen en het opdoen van ervaring van vissen in deze tak van sport.
Onze streamers worden gebonden met de kwalitatief beste materialen. Niet alleen binden we ze zelf, we vissen er ook mee.

Ben je op zoek naar voorgebonden streamers, de juiste materialen om ze zelf te binden of een beetje advies? geen probleem, dat geven we graag...
We hebben uitgebreide ervaring opgedaan in Nederland, Zweden, Noorwegen, Ierland en nog verder weg.

Ben je op zoek naar speciale vliegbind artikelen en je kunt ze niet vinden in de webshop of op de site? Neem contact met ons op en we zullen proberen je te helpen met het vinden van de juiste bindartikelen of een alternatief.

Naast het bestellen en leveren via onze webshop bent je ook welkom op ons adres om de volgende produkten op te komen halen: Vliegbind artikelen, voorgebonden Streamers, EP Streamers, Poppers en Tube Flies. Maar let op! Alleen op afspraak.

Wij zijn ook aanwezig op menig vis evenement in Nederland.
We doen dit alles met veel plezier en hopen dat we ook voor jou iets kunnen betekenen op het gebied van het Vliegvissen.

Adres: Singelweide 22, 1967HC Heemskerk
Tel: +31 641451990
E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.bigstreamers.com
   

Google Maps