Cursus Vliegbinden voor Beginners start 8 oktober

 

Ook niet-leden zijn ter kennismaking van harte welkom!

De cursus binden voor beginners zal gegeven worden door twee van onze beste binders, John Zandvliet en Herre Schop. Uitgangspunt is het VNV boekje  "Vliegbinden vanaf het begin tot een heel eind"  van de hand van Paul Blokdijk en John Zandvliet.

De start is 8 oktober 's avonds om 20 uur in ons clubhuis te Badhoevedorp. De frekwentie is 2 opvolgende dinsdagavonden cursus, de 3e dinsdag herhalen en vervolgens de 4 e dinsdagavond niet binden maar een thema avond met een film, een spreker, een bekende vliegbinder of een ander vliegvis onderwerp. Daarna weer 2 opvolgende dinsdagavonden cursus, 3e dinsdag herhalen enz. Dus steeds blokken van 4 avonden. En dat gedurende de 6 wintermaanden . Zodra de diverse avonden ingevuld zijn kun je dat zien in de agenda op onze homepage.

Het belooft een mooie cursus te worden. Dus zorg dat je hem niet mist. Clubleden kunnen zich opgeven bij John of Herre of via een reply op de mail die ze ontvangen.

Niet leden die nieuwsgierig zijn en eens willen komen kijken of meedoen kunnen zich opgeven via onze homepage onder Contact / Redactie, of gewoon even langskomen op een van de eerste bindavonden in oktober (zie de agenda hiernaast). Als je helemaal geen bindspullen hebt kun je dat melden dan hebben wij meestal wel wat voor je.

Tot op 8 oktober !

De redactie

 

Google Maps