Veiling 2018

Op 27 november vond de jaarlijkse clubveiling plaats. Traditioneel  is dat een druk bezochte avond en ook dit jaar waren de nodige leden komen opdraven om te kijken  of er nog iets van hun gading was. 

Een belangrijk deel van de kavels bestond uit de vliegvisspullen van Kees van den Berg, een van onze nestors  die in januari 2018 overleden is.  Hij was een zeer trouw en gewaardeerd lid van de Meivlieg en een goede vliegbinder.  Alleen al om iets van hem als aandenken te hebben, was een reden om te bieden op een van zijn spullen.  Er werd  in het algemeen dan ook goed verkocht ook al waren er kavels, zoals een grote hoeveelheid vliegenlijnen waarvan de type aanduidingen niet gekend werden, waar weinig op werd geboden.

Uiteraard was er ook weer een loterij met een goed gevulde prijzentafel met vis- en bindmaterialen die door onze vaste sponsors gedoneerd waren. De totale opbrengst  voor de club uit de veiling en de loterij was zeer aanzienlijk te noemen en heeft onze kas behoorlijk gespekt.

Op deze plaats bedanken wij hartelijk het Veilingteam bestaande uit Piet van de Putten, Cees Determann, Jan Bolt en Hans van de Elst. Zij verzorgden eveneens de loterij. Het was weer dik voor elkaar!  En we bedanken de aanwezige leden voor de hun ruimhartige aankopen van loten.

Redactie

Google Maps