Thema Avond 15 Januari - Andre Miegies Vliegvissen op Baars

Dinsdagavond 15 Januari kwam Andre Miegies ons verbazen met sterke verhalen over Grote Baarzen.

Presentatie

Sterk, maar waar want Kneiters zagen we langs komen.

Andre bond met grote en kundige handen ook nog een drietal Baars streamers voor.

Hierbij werd de inzet van digitale multimediale middelen niet geschuwd om zijn handelingen ook groot(s) in beeld te brengen voor de aanwezige toekijkers.

Andre Miegies bindt Baars Streamer

Lees meer

Veiling 2018

Op 27 november vond de jaarlijkse clubveiling plaats. Traditioneel  is dat een druk bezochte avond en ook dit jaar waren de nodige leden komen opdraven om te kijken  of er nog iets van hun gading was. 

Lees meer

Hans Boomsluiter voor een thema avond over tweehandig vliegvissen

dinsdag 6 maart 2018

Veel beter kun je het niet hebben als je iets wilt weten over tweehandig werpen : Hans Boomsluiter heeft zich al vele jaren geheel toegelegd op het tweehandig werpen bij met name de visserij op salmoniden en daarbij is hij gek op les geven.

Hij hield op onze thema avond niet een gebruikelijke lezing maar in plaats daarvan vroeg hij aan ons welke vragen wij hadden over dit onderwerp. Dat bleken er heel wat te zijn en wel over de diverse hengels, de verschillende typen lijnen, de opbouw van lijnen,  de diverse werptechnieken en de combinaties van hengels, werptechnieken en lijnen.

Lees meer

Verslag Thema Avond 06 Feb 2018: Bram Rekoert - Steelhead

Op onze thema avond van 6 februari 2018 hield Bram Rekoert op uitnodiging van Mischa ten Broeke een voordracht over het vissen in British Columbia Canada op zijn favoriete sportvis: de wilde Steelhead. Onze fraaie clubruimte in het nieuwe dorpshuis van Badhoevedorp was rond 20 uur al aardig vol gelopen zodat Mischa kort na 20 uur onze gast kon introduceren. Bram had zijn vaste vismaat Erwin meegenomen zodat in de pauze en na de lezing er met twee zeer ervaren vissers van gedachten gewisseld kon worden.

Opkomst Thema Avond
De opkomst was goed

Lees meer

Google Maps