Welkom bij VVC de Meivlieg

Mededeling vh bestuur: Opstarten club activiteiten

Leden van VVC de Meivlieg, mede vliegvissers, vrienden, 

Het is zo'n beetje anderhalf jaar geleden dat we geconfronteerd werden met Corona en dat stuurde ons verenigingsleven danig in de soep. Van reguliere verenigingsavonden was geen sprake meer. Het kwam zelfs zover dat het Dorpshuis gesloten was voor onze activiteiten. Gelukkig is daar sinds enige tijd geen sprake meer van. Enkele leden hebben hun gezicht weer een aantal keren laten zien. 

Nog één dinsdagavond en dan (05 oktober) begint het nieuwe winterseizoen. Hoe dat eruit komt te zien is momenteel nog onduidelijk. Daar zijn we nog mee bezig. In elk geval willen we het binden weer oppakken en op 26 oktober de bekende veiling organiseren.

Het zou wel erg leuk zijn als we elkaar, zonder al te veel restricties, weer eens kunnen ontmoeten. Ik spreek dan ook de hoop uit dat 5 oktober weer een nieuwe start gaat worden en we veel leden, onder het genot van een snackje en een drankje, weer eens kunnen ontmoeten.

Voor de beginnende binders starten we weer met de beginnerscursus, Vliegbinden van begin tot een heel eind op 12 oktober. Geef je bij Herre of John op, wanneer je deze cursus wilt volgen. We zullen ons met name richten op de technieken. Ruimte wordt gecreëerd om zelf wensen m.b.t. te binden patronen in te brengen en we proberen ook het geliefde thema binden weer leven in te blazen. Geef je wensen/ideeën zo snel mogelijk door, dan kunnen we de voorbereidingen daarvoor beginnen.

Hopelijk tot snel op een clubavond

Groeten van het bestuur van VVC de Meivlieg

Mischa, John, Herre

Google Maps