Welkom bij VVC de Meivlieg

Voorbinden met Hans Donner op de clubavonden.

Voor degenen die dat leuk vinden is Hans Donner bereid om dit winterseizoen tijdens de clubavonden regelmatig een mooie vlieg voor te binden. Hij heeft er al een paar gedaan. Tot  nu toe waren dat een zeeforel vlieg (Denemarken), een CDC vlieg met rechtopstaande vleugels, een Streamer en een Muddler. Voor 20 november staat een Silver Butcher op het programma.

........CDC vlieg met rechtopstaande vleugels  ....  variaties op een zelfde thema

... Streamer van Zonker en poolvosstaartharen ....

Als er vliegen zijn die je graag een keer met Hans wilt binden, kun je dat aan hem vragen. Je kunt er van uit gaan dat hij dat dan graag zal willen doen.

Het is niet zeker of Hans de hele winter beschikbaar is maar zolang dat wel het geval is zullen we via de redactie-mail telkens een week van te voren aangeven welke vlieg hij gaat binden. Je bent altijd van harte welkom om mee te doen.  Ook niet-leden van de meivlieg zijn op de clubavonden welkom om eens te komen kijken hoe het erbij ons aan toegaat. Je kunt gewoon op een dinsdagavond langs komen in het Dorpshuis van Badhoevedorp. Meld je ter plekke even bij een (bestuurs) lid. Hij /zij zal je graag op weg helpen.

De redactie

Google Maps