Welkom bij VVC de Meivlieg

Thema avond met Rudy van Duijnhoven

... allerlei prachtige zeevissen waaronder de Mahi Mahi ....                                                                

Mischa had Rudy van Duijnhoven bereid gevonden om op 17 december een presentatie te geven over een aantal van zijn vliegvis ervaringen. Het werd een gevarieerd programma waarbij Rudy op zijn bekende onderkoelde wijze ons deelgenoot maakte van een aantal van zijn vele vliegvis ervaringen. Daarbij kwamen zowel technische aspecten van het materiaal en vismethoden als natuurlijk ook het vliegvissen zelf  aan de orde. Zo vertelde hij over het ultra licht vissen op voorn en op vlagzalm, het vissen op forel, het vissen op snoek vanuit de belly boat en het vissen in Loreto in Mexico op allerlei prachtige zeevissen waaronder de Mahi Mahi.

 

... het ultra licht vissen op voorn en op vlagzalm ...

Hij ondersteunde zijn verhaal, als fotograaf zijnde, uiteraard met bijzonder fraaie foto’s en film. Ter illustratie had hij ook nog een breed scala aan vliegen meegenomen passend bij zijn presentatie : van superklein, haakje 28, tot diverse maten streamers in allerlei soorten. Het was voor de ruim 25 aanwezige toehoorders een leuke en leerzame avond die het verlangen naar de waterkant weer stevig aangewakkerde. Met dank aan Rudy.

 

... van superklein, haakje 28, tot diverse maten streamers in allerlei soorten ...

Mocht je meer over Rudy’s ervaringen willen lezen en zien, google dan op zijn naam en al grasduinend kom je veel informatie en prachtig fotowerk tegen.

Foto 1 en 2 zijn van Rudy van Duijnhoven

Foto 3 en 4 zijn van Saskia 

De Redactie

 

 

Google Maps