Welkom bij VVC de Meivlieg

De Snoekdag is dit jaar op 10 november

Dit jaar is de traditionele snoekdag op zaterdag 10 november. Het programma is hier onder weergegeven. Als je mee wilt kun je dat opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het prikbord tijdens de clubavonden.  

Ook niet-leden van VVC De Meivlieg zijn tijdens deze dag  welkom om kennis te komen maken met onze club. Als je dat wilt kun je dat melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zij zorgen ervoor dat je in contact komt met je juiste persoon.

Programma snoekdag 2018

De datum is zaterdag 10 november
Verzamelen om 9 uur : Bij Eetcafé de Schans , Uitweg 1 , Vinkeveen

v.a. 9 uur : Uitschrijven vergunningen, indelen van groepen en ontvangst met koffie en vlaai .

Tussen 9.30 en 10 uur : Start vissen. Op basis van de ochtendvangsten worden tijdens de lunch eervolle vermeldingen gegeven of eventueel prijsjes uitgereikt.

13.00 uur : Terug in De Schans voor de lunch en het in ontvangst nemen van eervolle vermeldingen / prijsuitreiking.

14 uur : Start vissen .

Einde visdag zelf te bepalen. Voor wie wil v.a. 17 uur ter afsluiting borrel in De Schans


Punten van aandacht.

De (voortreffelijke) Vlaaien voor bij de koffie worden door de Limburgse gasten meegenomen.
De Koffie bij ontvangst en de lunch zijn voor rekening van de Meivlieg.
Alle dranken gedurende de dag (ook eventuele koffie tijdens de lunch) zijn voor eigen rekening.
Dringend verzoek aan alle deelnemers niet te vergeten om af te rekenen voordat je naar huis gaat.

Wij willen graag uiterlijk vóór 3 november weten of je mee gaat, of je lid bent van HSV Wilnis en of je dan wilt gidsen.

Indien Meivlieg-deelnemers tijdens de snoekdag graag bij elkaar in een auto willen rijden, laat ons dit dan bij je aanmelding al weten. Dan kan daarmee van te voren rekening worden gehouden bij de groepsindeling . Onze Limburgse vrienden leveren zelf een groepsindeling aan en dat alles bij elkaar versnelt enorm de start.

Alle deelnemers wordt aangeraden om op de site van HSV Wilnis naar de van toepassing zijnde regels en bepalingen te kijken . Kan direct via de volgende link:
http://www.hsvwilnis.nl/vereniging/regels-bepalingen-viswater

Wij zijn nog op zoek naar een “verslaggever” voor de snoekdag die wat plaatjes wil schieten en een kort verslag van deze dag wil maken voor op onze site.

De redactie

Google Maps